karamellspray rottefelle

Tips: Karamellspray gjør rottefeller uimotståelige

Rotter og mus kan være en stor plage i både hjem og næringsbygg. Men la oss avsløre en av proffenes hemmeligheter for å bekjempe disse gnagerne: et lokkemiddel med karamell-lukt.

Denne innovative løsningen har vist seg å være ekstremt effektiv i å tiltrekke seg rotter og mus, og gjør det enklere enn noen gang å bli kvitt disse uønskede gjestene.

Øk effektiviteten til din rottefelle

Tradisjonelle rottefeller kan ofte være ineffektive, da gnagerne er skeptiske til nye objekter i deres område. Og de er spesielt skeptiske til ukjente lukter.

Problemet er at fellen kan være ny, og den kan lukte “menneske”.

Men med å spraye på med karamellspray kamuflerer du menenskelukten, og ny-lukten. Fellene blir nærmest uimotståelig for rotter og mus.

Denne sprayen holder også i omtrent hele tre uker per påføring, og med en flaske som gir omtrent hundre doser, har du nok til å holde fellene dine attraktive over lang tid.

Ikke giftig og enkel i bruk

En stor fordel med karamellspray er at den er helt ikke-giftig, noe som gjør den trygg å bruke både ute og inne.

I tillegg er den utrolig enkel å bruke. I stedet for å stadig bytte ut lokkemiddelet, som med tradisjonelle metoder som spekepølse eller peanøttsmør, trenger du bare å spraye fellen på nytt ved behov. Dette sparer deg for både tid og frustrasjon.

Slik bruker du karamellsprayen

karamell spray

For best resultat, anbefaler vi å spraye fellen innvendig og i åpningen med karamell-lukten, samt bruke Provoke muse- og rottelokkemiddel inne i fellen. Dette vil maksimere sjansen for å tiltrekke seg og fange gnagerne.