Om oss

Vi er lidenskaplig opptatt av effektiv, sunn og god skadedyrkontroll, og vi tilbyr våre tjenester til store deler av landet. Fra Lindesnes i sør, til Bergen i vest og Oslo og gamle Østfold i øst.

Løser dine skadedyrproblemer

I alt vi gjør så går vi inn for å løse dine skadedyrproblemer. Vi ønsker at du kan senke skuldrene, slappe av, og vite at når vi kommer så løser det seg.

For vi kan skadedyrkontroll, og vi jobber for å løse problemene dine.

Lang erfaring

Skadedyrteknikere som jobber med oss har enten lang erfaring, eller god opplæring og tett oppfølging av fagleder som har lang erfaring.

Moderne metoder

Skadedyrkontroll er i stadig utvikling. Det kommer nye feller, nye kjemiske stoffer, nye grønne skadedyrkontroll-produkter, og stadig utvikling av nye metoder.

Vi er lidenskaplig opptatt av fagfeltet, og bruker derfor mye tid og ressurser på å holde oss oppdatert, slik at vi kan yte best mulig service til deg til enhver tid.

skadedyrkontroll veggedyr leilighet
Østlandet

Østlandsavdelingen dekker fra Larvik i sør vest, til Fredrikstad i sør øst, og opp til Hønefoss og Minnesund. For større oppdrag reiser vi lengre.

Sørlandet

Vi dekker fra Farsund / Lindesnes i sør vest til Larvik i øst, og godt opp i landet. Vi har også mange kunder på faste skadedyravtaler, og spesieltfor firma og hytter.

Resten av landet

Vi dekker noen byer i Norge med egne skadedyr-kontrollører, og har ellers gode samarbeid med utvalgte skadedyrselskap i mesteparten av Norge..

skadedyrkontroll veggedyr leilighet

Best fagfolk og best utstyr

Det er vår visjon å løse kundenes problemer. Ikke bare lage en avtale der vi kommer igjen og igjen bare for å hente ut penger fra kunder, men å faktisk løse problemene.

Noen ganger betyr dette at vi bør komme til faste intervaller, fordi problemet ikke lar seg løse permanent.

Men mange ganger betyr det at vi kommer ut til deg og faktisk løser problemet. Helt. Fordi vi har ledense kompetanse og det beste utstyret.

Beste fagfolk kommer av at vi er lidenskaplige og tilegner oss kunnskap og erfaring hele tiden.
Beste utstyr er en verdi som er viktig for oss. “Godt verktøy er halve jobben”.
Etisk forretningsdrift betyr at vi vil løse dine problemer til avtalt pris og uten spissfindige kontrakter.
Grønn skadedyrkontroll er viktig for å gi lavest mulig negativ innvirkning på miljø og dyr og mennesker.