Skadedyrkontroll – løsningen mot skadedyr

Få en skadedyrfri bolig eller bedrift med våre trygge og miljøvennlige metoder.

Når du trenger hjelp med pålitelig skadedyrhåndtering så er du kommet til rett sted. Her får du hjelp av dyktige fagfolk med lang fartstid, og med interesse og lidenskap for å løse skadedyrproblemer.

Våre skadedyrkontrollører er spesialiserte i å håndtere og forhindre skadedyrangrep, oppdatert på de siste og beste metodene, og gir også gode råd og tips til hvordan du best kan håndtere skadedyr selv hvis du vil.

Ta kontakt for en kostnadsfri konsultasjon nå!

Ditt navn
Epost
Telefon
Hva gjelder henvendelsen?
Beskriv dette litt mer
Takk! Vi vil nå svare så raskt vi klarer.
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Hvilke skadedyr er mest vanlige i Norge?

I Norge støter vi ofte på skadedyr som mus, rotter, skjeggkre, veggedyr, stokkmaur, sukkermaur, kakerlakker, sølvkre og en del andre typer skadedyr. Hvert skadedyr har unike egenskaper, og det er viktig å forstå deres vaner, levemåte og livssyklus for en effektiv bekjempelse.

Det er også viktig å kunne en del om både bruk av feller, typer gift og giftgrupper og andre alternative løsninger som omplasseringer.

Skadedyrløsninger

Hva er de beste metodene for skadedyrhåndtering?

Det er flere strategier for skadedyrhåndtering, fra fysiske tiltak til kjemiske løsninger og naturlige alternativer. Valget av strategi avhenger av skadedyret og dine personlige preferanser. Det er viktig å velge riktig metode for å sikre menneskers og dyrs sikkerhet.

Grønn skadedyrkontroll – giftfri skadedyrbekjempelse

Det er et stort problem med sekundærforgiftning i Norge, og da spesielt ved bekjempelse og kontroll av mus og rotter. Vi anbefaler derfor bruk av det som heter grønn skadedyrkontroll der det er mulig. I praksis betyr det å bruke giftfrie alternativer, og det er da stort sett effektive multikill musefeller og rottefeller, i tillegg til sikring av inngangspunkter og slike ting.

I tillegg er det ønskelig å bruke et minimum av gift, og det er vi veldig bevisste på. Det er i tillegg gjort mye tester som tyder på at giftfri bekjempelse av veggedyr er svært effektivt, og det gjør vi også når vi ser at forholdene ligger til rette for det.

Typer tiltak vi kan gjøre

Fysiske tiltak som muse- og rottetetting med musebørster og stålgitter, montering av rottestopper på avløpsrør og for eksempel tetting av sprekker for Brun Pelsbille er typer fysiske tiltak vi enten utfører eller rådgir deg til å gjøre. Dette er tiltak som hindrer skadedyrene i å komme inn der de ødelegger, og dermed er veldig effektive.

Kjemiske løsninger (bruk av gift), som insektsgift, muse- og rottegift er ofte effektive til å eliminere skadedyr, men det er viktig å bruke dem forsiktig for å unngå sekundærforgiftning og resistens. Vi er veldig bevisst på hvordan vi håndterer dette.

Naturlige løsninger, som nellik og eukalyptus, kan avskrekke skadedyr. Disse løsningene er ofte sikrere for mennesker og dyr, men de må brukes riktig.

Miljøvennlige løsninger, som bruk av feller og lysfeller er både effektivt og best for miljøet. I tillegg bruker vi mye tørkepulver mot insekter, og det er en giftfri løsning som bruker insektets fysiologi mot dem. Det er viktig å velge riktig løsning for ditt behov, og det hjelper vi deg med basert på både vitenskaplig kunnskap samt egen kompetanse og erfaring.

Hvorfor velge ekspertise i skadedyrhåndtering?

Valg av riktig bekjempelsesmetode er avgjørende for menneskers og miljøets sikkerhet. Dette understreker viktigheten av å søke profesjonell hjelp. Eksperter kan velge den mest effektive metoden for ditt spesifikke problem.

Å velge en spesialisert tjeneste sikrer at skadedyr blir behandlet effektivt. Eksperter har kunnskapen og verktøyene som trengs for å tilby en sikker og effektiv løsning. Vi kan også gi garantier og følge opp med etterbehandling, noe som gir ekstra trygghet.

Hvordan finne den rette skadedyrtjenesten?

Når du velger en skadedyrtjeneste, så sjekk deres autorisasjon, erfaring, tilgjengelige teknologier, og priser for å sikre at du får den beste løsningen. Samt andres erfarig med selskapet.

Vi dekker store deler av Norge, og de stedene der vi ikke har egne skadedyrteknikere har vi stort sett samarbeid med dyktige skadedyrselskap som vi stoler på gjør gode jobber.

Det er befriende å endelig få løsningen på et skadedyrproblem

Skadedyrhåndtering er avgjørende for å beskytte ditt hjem og dine kjære. Velg en eksperttjeneste for best mulig resultat.

Våre skadedyrteknikere er utrustet med toppmoderne verktøy og metoder. Vi investerer i kontinuerlig opplæring for å sikre topp service.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan det er best å løse ditt problem.