Bli kvitt tysk Kakerlakk

bli kvitt tysk kakerlakk

Forgiftet åte

Den mest pålitelige og effektive måten å bli kvitt kakerlakker på er å bruke forgiftet åte mot kakerlakker. De beste midlene for å takle tyske kakerlakker er åtegele, og blant de mest anerkjente produktene er Advion kakerlakk åte.

Tysk kakerlakk

Åte er enkelt å bruke og har vist seg svært effektiv når den plasseres i sprekker, kriker og hulrom hvor tyske kakerlakker vanligvis gjemmer seg. Den dreper flere kakerlakker enn de som faktisk spiser den. Kombinasjonen av “mat” med et potent kjemisk middel, vil tiltrekke seg kakerlakker som spiser det og fører med seg giften tilbake til nymfer og artsfrender.

Tyske kakerlakker kan være en utfordring, men med riktig verktøy og produkter kan du bekjempe dem ved å følge en grundig integrert skadedyrbekjempelsesplan (IPM). Disse kakerlakkene kan overleve uten mat i flere måneder, og opp til to uker uten vann. Når de formerer seg og etablerer seg i boligen din, kan invasjonen raskt eskalere.

Selv om mangel på mat kan begrense deres reproduksjon, har tyske kakerlakker en evne til å invadere selv de reneste hjemmene, spesielt i fuktige og varme områder. Hvis du har dem på kjøkkenet, kan de leve i månedsvis eller til og med år, spesielt hvis det er matrester og fett på apparatene dine. Du kan hjelpe til med å holde dem unna ved å opprettholde god hygiene, fjerne søppel, sørge for at det ikke er matrester eller fettrester, og bruke kjøkkenet ditt riktig.

Fjern matkilder

Kakerlakker er flinke til å finne mat uansett, så de vil sannsynligvis trives uansett. For å bekjempe kakerlakker i restauranter, anbefaler vi bruk av feller, i tillegg til insektmidler. Dette gjelder også for kommersielle kjøkken og restauranter.

Med så mange matkilder tilgjengelig er feller ofte den mest effektive måten å kontrollere kakerlakker på i restauranter. Åte kan plasseres langs gulvlister, i sprekker og kroker, og på steder som tiltrekker seg kakerlakker. Vær imidlertid nøye med å følge bruksanvisningen, ellers vil det ikke være like effektivt når det gjelder å redusere kakerlakkpopulasjonen.

Bekjempe kakelakker

Selv om åte fungerer godt for å bli kvitt kakerlakker, kan de også føre til at du finner flere døde kakerlakker rundt i hjemmet ditt.

For effektiv bekjempelse av kakerlakker fokuserer vi på bærekraftige taktikker med lav toksisitet. En av de beste måtene å bli kvitt tyske kakerlakker på er å bruke høykvalitets kakerlakkfeller som Advion kakerlakkåte. Den dreper voksne kakerlakker og kan bidra til å utrydde hele populasjoner. Før du starter behandlingen, er det viktig med grundig hygiene.

Prøv ikke å bruke sprøytemiddel mot kakerlakker. Det er umulig. Målet er å lokke kakerlakker til å spise giften, og deretter få kontakt med mange andre kakerlakker som blir forgiftet via avføringen til den første. Dette vil føre til en rask reduksjon i kakerlakkpopulasjonen.

Tyske kakerlakker er nattaktive, så hvis du slår på lyset på kjøkkenet eller badet om natten og ser kakerlakker overalt, har du en infestasjon. Så snart du er sikker på at du har med tyske kakerlakker å gjøre, må du inspisere boligen din nøye for å finne infeksjonsstedene og de stedene hvor de gjemmer seg. Tyske kakerlakker er innendørsskadedyr som søker mat og fuktighet, så fokuser inspeksjonen på bad, kjøkken, kjellere og områder der fuktighet samler seg.

Den beste måten å bli kvitt kakerlakker på er å holde boligen ren og fri for gjemmesteder og stillestående vann. Oppbevar maten i lufttette beholdere og bruk feller. Pheromonfeller kan også være nyttige for å fange kakerlakker som går rundt på benkeplater, i skap og ved kjøleskapet. Oppdager du kakerlakker i huset bør du ta kotakt med oss i Skadedyrkontroll 1 AS, vi kan utføre en grundig inspeksjon, utarbeide en effektiv plan og tilby løpende løsninger.